NOVOSTI

Dragi nasi klijenti i klijentice

Sudijelujemo u humanitarno – edukativnom maratonu u kojem smo radili 3d bubamaru u mix media tehnici . Puno edukatora s balkana prezentiraju neke od tehničkih ili nail art dizajna , tako da za samo 150 kuna mozete vidjeti svasta nesto novoga a time i pomažete najpotrebnijim. Pridružite nam se u humanitarno edukativnom marahonu.
Link za prijavu

Jos jedan od noviteta je da se educiramo za potpuno  novu uslugu u nasem salonu a ona je ruska pedikura profi diskom te rusku aparativnu manikuru . Idealna usluga za sve one koji imaju dijabetes jer se ne koriste nikakvi oštri alati .

Uskoro polažemo i Master edukator trening tako da ce vasi noktici dobiti jos jednu dimenziju kvalitete. Zima iza nas nam je donjela i par medalja na najprestižnijem natjecanju za nokte  na cijelom svijetu – Nail pro competitions  u Mix media nail artu 3 mjesto na natjecanju u Srbiji , 2 mjesto u Aziji te 3 Mjesto u Poljskoj , slike s natjecanja možete pogledati na nasem IG profilu NOKTI ZAGREB

Athena studio radim od pon – ned po naudžbama od 9 do 21 h

AKCIJA

Više informacija na 091/7975-246
JEDNIM KLIKOM DO AKCIJE

Tijekom ljetnih mjeseci mnogima je često prvo na listi prioriteta dobiti što ljepšu i jaču preplanulu boju jer ona postaje mjerilo uspješnosti godišnjeg odmora. Ne nasjedajte na opasne trendove i pravilno pripremite i zaštitite svoju kožu od sunca.

Koža brine za nas

U nekoliko tjedana koliko provodimo na godišnjem odmoru izlažemo se suncu više nego u cijelom ostatku godine. Takva promjena predstavlja svojevrstan šok za kožu, koliko god to ne izgledalo tako u samom odrazu u ogledalu nakon sunčanja. Nakon pretjeranog izlaganja suncu vidi se užarenost i upala kože, a nerijetko su tu i jake opekline od sunca koje mogu ostaviti trajne posljedice u obliku ožiljaka. Koža je naš najveći organ pa je logično da se za nju pobrinemo u istom omjeru u kojem nam i ona sama daje zaštitu. Sama briga ne podrazumijeva manično mazanje s nekoliko sredstava tijekom boravka na suncu, već i pametnu pripremu prije samog sunčanja. Potrebno je redovito koristiti piling kako bi se uklonile mrtve stanice sa kože i omogućilo prodiranje losiona i svih ostalih preparata kojima nakon toga treba hidratizirati kožu. Ukoliko su pore zatvorene oni neće moći ni doprijeti do kože. Ovakva procedura trebala bi se provoditi barem dva puta tjedno. Sljedeći je savjet – sprijateljite se sa vodom. Visoke temperature dovode do unutarnje dehidracije organizma što znači da su tada usporeni i cirkulacija i izbacivanje toksina iz organizma. Minimalan unos tekućine trebao bi otprilike izgledati tako da svaka 2 sata popijete čašu vode, a izvana možete prskati neki hidrolat koji vam odgovara, termalnu vodu ili nanositi losion.

Kombinacija tretmana Tijela

Radiofrekvencija + elektrostimulacija

Masaža + radiofrekvencija

Wrapping + radiofrekvencija + elektrostimulacija

Wrapping + elektrostimulacija

malo vise o celulitu slobodno se informirajte.

JEDNIM KLIKOM DO NARUDŽBE

AKCIJA

Akcija 

Obavještavamo Vas da ove godine nismo na godišnjem i radno vrijeme je od 
PONEDJELJKA DO NEDJELJE 9 h – 21 h 
Noviteti u području

PILATES BODY TEHNIKE 

Spining program treninga
Tracking program treninga
Vektorskog treninga
Yoga swing gravity treninga

Body tehnike
Slackline body treninga
TRX BODY – suspenzijski trening