AKCIJE

Akcije

AKCIJE 

TRETMANI PROTIV CELULITA

Tretmani protiv celulita

Celulit nastaje zbog niza razloga, poput slabosti vezivnog tkiva, poremećaja cirkulacije, fizičke neaktivnosti, nepravilne prehrane, stresa , pušenja, a najviše se javlja na koži bedara, stražnjice, oko koljena, trbuha .

Stvara se između potkožnog i dubokog sloja kože . Stoga se između dviju masnih stanica nakuplja tekućina koja mijenja građu elastičnih vlakana i kolagena.

Zbog loše cirkulacije i zastoja tekućine dolazi do nagomilavanja štetnih otpadnih tvari, nedostatka kisika i slabije opskrbe hranjivim tvarima iz krvi što rezultira propadanjem tkiva.

Tretmani protiv celulita

Potkožno masno tkivo građeno je od nakupina adipocita koje su grupirane u režnjiće. Između režnjića se nalaze vezivne pregrade građene od kolagenih i elastičnih vlakana a između njih prolaze krvne i limfne žile.

U žena su pregrade postavljene okomito na površinu kože, dok su u muškaraca ukrižene i čine mrežu. Okomit raspored pregrada omogućuje prodiranje povećanog režnjića prema površini kože što se očituje kao “narančina kora”.

Tretmani protiv celulita –  Najbolji rezultati u tretiranju problema debljine i celulita u kozmetičkim salonima postižu se kombinacijom nekoliko različitih metoda, od manualnih do preparativnih i aparativnih.

Masaža raznim uljima, kremama, gelovima,ampulama su idealne za poticanje limfe i eliminaciju toksina, preparativne su idelane za kučnu njegu kao dodatak tretmana koji radimo u kozmetičkom salonu, a aparativne će maksimalno dijelovati na mišiće i poboljšanje strukture vezivnog tkiva ( elektrostimulacija). Kombinacijom sva tri naćina postižemo maksimalne rezultate koji su lako održivi.

Tretmani protiv celulita

Celulit je bolest današnjice koja pogađa sve nas, nažalost celulit nikoga ne zaobilazi. Nažalost naćin današnjeg život ne ostavlja nam puno vremena za redovitu i zdravu prehranu niti za aktivno bavljenje sobom tj tjelovježbom. Samim time nazalost pogođeni smo ovim stanjima više nego naše majke i bake.

Debljanje je također nešto nad čim nemamo kontrole s obzirom na današnji stil života (stres,posao,nekretanje,loša prehrana,brza hrana itd.).
Mršavljenje je proces na kojem moramo moramo raditi i izvana (s raznim tretmanima za mršavljenje) i iznutra (dijeta i reguliranje prehrane,tjelovježba)

AKCIJE

Na uplate paketa tretmana (lica ili tijela) :

6 tretmana – 1 tretman gratis
12 tretmana – 3 tretmana gratis
24 tretmana – 5 tretmana gratis

Akcija  

Malo više o tretmanima koje nudimo slijedite linkove :

Svi tretmani lica i tijela se mogu kombinirati –  poput

Tijelo:

Anitcelulitni tretmani + elektrostimulacija

Anticelulitni tretmani + radiofrekvencija

Elektrostimulacija + radiofrekvencija

Grudi  lifting + radiofrekvencija

Lice :

Ultrazvučno čišćenje lica radiofrekvencija (i /ili)

Face lifitingradiofrekvencija

Mikrodermoabrazija + ultrazvučno čišćenje lica (i/ili) + radiofrekvencija (i /ili) + ultrazvuk za lice 

AKCIJE

Za detaljnije informacije posjetite našu stranicu

www.athena-kozmetickistudio.hr

ili nazovite navedene brojeve telefona
Mob. 091/7975-246

098/417424

Veselimo se Vašem skorom dolasku :-)

AKCIJE

RADNO VRIJEME po narudžbama :
od ponedjeljka do nedjelje
od 9.00 do 21.00

Mob. 091/7975-246, 098/417-424 A.T. Mimare 41, Malešnica 10090 Zagreb

e-mail: info@athena-kozmetickistudio.hr
www.athena-kozmetickistudio.hr


Social Widgets powered by AB-WebLog.com.