NOVOSTI

KOLEKTIVNI GDIŠNJI ODMOR 
02.08.2023.  –  27.08.2023. GODINE 
 

Dragi nasi klijenti / klijentice, vjezbaci i vjezbacice primamo pribilježbe za novu sezonu 2023-2024 u terminima niže navedenim…

Pon, cet i sub u 9 h
Uto i pet u 16 h
Uto i cet u 18.45
Pon sri pet u 19.30 h
Za sve pribiljezbe javite nam se na 091/7975246

Athena studio radi od pon – ned po naudžbama od 9 do 21 h

AKCIJA

Više informacija na 091/7975-246

Tijekom ljetnih mjeseci mnogima je često prvo na listi prioriteta dobiti što ljepšu i jaču preplanulu boju jer ona postaje mjerilo uspješnosti godišnjeg odmora. Ne nasjedajte na opasne trendove i pravilno pripremite i zaštitite svoju kožu od sunca.

Koža brine za nas

U nekoliko tjedana koliko provodimo na godišnjem odmoru izlažemo se suncu više nego u cijelom ostatku godine. Takva promjena predstavlja svojevrstan šok za kožu, koliko god to ne izgledalo tako u samom odrazu u ogledalu nakon sunčanja. Nakon pretjeranog izlaganja suncu vidi se užarenost i upala kože, a nerijetko su tu i jake opekline od sunca koje mogu ostaviti trajne posljedice u obliku ožiljaka. Koža je naš najveći organ pa je logično da se za nju pobrinemo u istom omjeru u kojem nam i ona sama daje zaštitu. Sama briga ne podrazumijeva manično mazanje s nekoliko sredstava tijekom boravka na suncu, već i pametnu pripremu prije samog sunčanja. Potrebno je redovito koristiti piling kako bi se uklonile mrtve stanice sa kože i omogućilo prodiranje losiona i svih ostalih preparata kojima nakon toga treba hidratizirati kožu. Ukoliko su pore zatvorene oni neće moći ni doprijeti do kože. Ovakva procedura trebala bi se provoditi barem dva puta tjedno. Sljedeći je savjet – sprijateljite se sa vodom. Visoke temperature dovode do unutarnje dehidracije organizma što znači da su tada usporeni i cirkulacija i izbacivanje toksina iz organizma. Minimalan unos tekućine trebao bi otprilike izgledati tako da svaka 2 sata popijete čašu vode, a izvana možete prskati neki hidrolat koji vam odgovara, termalnu vodu ili nanositi losion.

TRETMANI TIJELA

AKCIJA

Obavještavamo Vas da ove godine nismo na godišnjem i radno vrijeme je od
PONEDJELJKA DO NEDJELJE 9 h – 21 h
Noviteti u području

PILATES BODY TEHNIKE 

Spining program treninga
Tracking program treninga
Vektorskog treninga
Yoga swing gravity treninga

Body tehnike
Slackline body treninga
TRX BODY – suspenzijski trening