AKCIJA

AKCIJA 

Drage moje dolazi hladnije vrijeme grijanja i hladnih vjetrova –  pripremite svoje lice za zimu

Ovaj mjesec smo vam pripremili AKCIJU  na
Elemis Tretmane lica:

Savršen kao tretman za upoznavanje s Elemisom, kao tretman održavanja kože lica, rezultati u minimalnom vremenu (30 ili 60 min. ) su zagarantirani.
Koristi tretmana  Poboljšava teksturu kože i tonira je, Vraća hidrataciju i ispunjava kožu vlagom, Dubinski čisti, liječi i obnavlja, Pomaže eliminirati površinske nepravilnosti,  Pomaže smanjiti stres i puni stanice kože kisikom
Trajanje tretmana: 

Skin Specifics tretman: 30 min ili 60 min
Preporuka : 1 tretman svaka 2 tjedna.

AKCIJA – 6 + 1 GRATIS  

AKCIJA

Više informacija na 091/7975-246
JEDNIM KLIKOM DO AKCIJE

KOŽA uslijed nepravilnog njegovanja i zanemarivanja može rezultirati određenim problemima i stanjima poput BORA, FLEKA, PERUTANJE, MASNOĆE, pretjerane DEHIDRACIJE pa do izgleda UMORA i SIVILA. Čišćenje lica i tretmani lica su neizostavni tretmani njege kože lica ako želite odgoditi prve znakove starenja. Masaža raznim uljima, kremama, gelovima, ampulama su idealne za poticanje limfe i eliminaciju toksina, preparativne su idealne za kućnu njegu kao dodatak tretmana koji radimo u kozmetičkom salonu, a aparativne će maksimalno djelovati na mišiće i poboljšanje strukture vezivnog tkiva (elektrostimulacija).
Čišćenje lica  ujutro i navečer nikada se ne bi trebalo preskakati bez obzira koliko ste umorni. Posjet kvalitetnom i educiranom kozmetičaru je također osnova kvalitetne njeg kože. Kvalitetna analiza i dijagnostika problema može riješiti svaki problem prištića i akni. Tretmani u kozmetičkom salonu bi se trebali sastojati od kvalitetnog čišćenja kože bilo manualnom metodom ili ultrazvučnim čišćenjem. Dok različitih tretmana njege masne kože  pomažu u bržem zacijeljivanju i oporavku.

Kombinacija tretmana Tijela

Radiofrekvencija + elektrostimulacija

Masaža + radiofrekvencija

Wrapping + radiofrekvencija + elektrostimulacija

Wrapping + elektrostimulacija

malo vise o celulitu slobodno se informirajte.

JEDNIM KLIKOM DO NARUDŽBE

AKCIJA

Akcija 

Obavještavamo Vas da smo od 06.02.2017. god. na novoj adresi
naša nova adresa je :
ULICA DONJE VRAPČE 34
Brojevi telefona , email adresa, cijena OSTAJE ISTA  ali cjelokupna usluga  se malo širi u kategoriju sporta i terapije, u duplo većem prostoru moći ćete
uživati u novim uslugama a one su individualni i grupni treninzi :
PILATES BODY TEHNIKE 
Vektorskog treninga
Yoga swing gravity treninga

Body tehnike
Slackline body treninga
TRX BODY – suspenzijski trening