NOKTI-RUKE-STOPALA

Nokti ne lažu: Što njihovo stanje govori o tvom zdravlju. Kažu da su nokti ogledalo našeg zdravlja. Na njima je moguće da se prijete brojni problemi i bolesti pa je važno da dobro pratite njihove promjene.

Manikura pedikura trajno lakiranje

MANIKURA PEDIKURA Trajno lakiranje

MANIKURA PEDIKURA Trajno lakiranje su osnova svake njege kad su u pitanju ruke i stopala. S obzirom na to da u stopalima postoji preko 70 000 živčanih završetaka koji refleksološki djeluju na stimulaciji unutrašnjih organa može dovesti do direktne disfunkcije pojedinih organa. Samim time takvo stanje možemo poboljšati različitim masažama, refleksoterapijom te pedikiranjem koji će Vas osloboditi bolova i fizičke napetosti.

Ukoliko imate jako loše noktice možda bi mogli probati ugradnju umjetnih noktiju gel /akril /acrygel tehnikom ili učvršćivanje noktiju ruber – ili gumi  bazama  MANIKURA PEDIKURA TRAJNO LAKIRANJE

  MANIKURA PEDIKURA Trajno lakiranje

  Njega ruku i noktiju
  Ruska Manikura – suha manikura s frezom, poliranjem i lakiranjem noktiju.
  Combinirna Manikura – suha manikura s frezom, rezanjem kožice oko cuticule,poliranjem i lakiranjem noktiju.
  Manikura specijal – Njega koja obuhvaća specijalne pilinge, kupke i pakunge za rješavanje različitih problema noktiju te kao nadopuna i njega zdravih noktiju.
  Trajno lakiranje & mini ruska manikura predstavljamo Vam NAJNOVIJU metodu uređivanja noktiju s soak-off gelovima.
  SOAK OFF gelovi – trajni lakovi : su idealni za prirodne nokte na rukama i nogama posebno za klijente koji ne žele gel,akril ili acrygel metodu ojačavanja noktiju. I traje cca 2-3 tj na noktima. Vrlo je izdržljiv i neće doći do okrhavanja a idealna je zamjena za klasično lakiranje.
  Rubber filler baze su idealni način da uz klasičnu manikuru i pedikuru dobijete nešto savršeno.Ne samo da čine vaše nokte predivnima nego i dodatno ojačava vas prirodni nokat,poboljšava rast ujedno štiteći prirodni nokat.
  Soak off / Gel-Polish – Trajno lakiranje se brzo i jednostavno aplicira te se jednako tako i skida bez straha da će se oštetiti prirodni nokat.

  MANIKURA PEDIKURA Trajno lakiranje

  Umjetni nokti
  Gel tehnika – ojačavanje ili produljivanje noktiju gel tehnikom . Materijal koji se susi u lampi i polimeriziranjem postaje tvrd ali flexibilan da bi vasim noktima dao prirodan i njegovan izgled.
  Akril tehnika tehnika ojačavanja noktiju i produljivanja na nacin da se prah miješa s tekučinom tj monomerom da bi se dobila jedna gelasta masa kojom produljujemo i ojačavamo prirodne nokte.
  Acrygel/polygel tehnika je tehnika koja spaja najbolje od gela i akrila u jednom. najnovija tehnika i najrevolucionarnija tehnika od nastanka materijala za nokte,
  Ojačavanje trajnim lakom jos jedna inovativnost su rubber baze s kojima se moze poboljšati arhitektura noktiju bilo da radite neki natural look ili full color.

  MANIKURA PEDIKURA Trajno lakiranje

  Reviving foot pedikura – klasična pedikura s namakanjem nogu te obradom koze na stopalima i lakiranjem noktiju bilo običnim lakom ili trajnim lakovima
  Ruska pedikura – inovativna tehnika uređivanje stopala na suho s frezom, idealna za one koji ne žele skidanje viška kože s skalperom. Posebno namjenjena dijabetičarima. Tretman se radi s frezom i diskom te je u potpunosti sterilan s obzirom na to da se nastavak mijenja za svakog klijenta, i ima puno dulji rezultat . Nakon skidanja s diskovim nanosi se posebno ulje te se koza “polira” poslje toga sljedi utrljavanje posebnog candle ulja za specijalnu njegu kože. Može se kombinirati s trajnim / klasicnim lakiranjem ili bez. .
  Buff & Polish njega stopala – detaljna njega stopala posebnim preparatima ,peelinga maski i pakunga te masaža stopala koja će Vas rasteretiti svih napetosti. Može se kombinirati s klasicnom ili medicinskom pedikurom te klasicnim ili trjanim lakianjem stopala.
  Refleksoterapija masaža stopala i ruku
  Refleksoterapija kao liječenje se upotrebljavalo još u doba starih Egipćana, tako tada se ona koristila za liječenje i samoozdravljenje. Kao takva ona djeluje na ravnotežu unutrašnjih organa te na njihovu funkciju.
  Refleksološka masaža stopala je drugačija od klasičnih masaža stopala ne samo po tehnici rada nego i po pristupu. Jedna od bitnih stvari koje morate znati je to da se radi na suho bez dodavanja bilo kakvih ulja i krema jer tako direktno stimuliramo živčane završetke u zastoju.
  Parafinska kupka za ruke i stopala , specijalna njega posebnim parafinom koji ima dodatak eteričnih ulja za intenzivniju njegu kože.