NOKTI-RUKE-STOPALA

Nokti ne lažu: Što njihovo stanje govori o tvom zdravlju. Kažu da su nokti ogledalo našeg zdravlja. Na njima je moguće da se prijete brojni problemi i bolesti pa je važno da dobro pratite njihove promjene.

ACRYGEL NOKTI

predstavljamo Vam novu uslugu u salonu – ugradnja noktiju novim materijalom ACRYGELOM. ACRYgel je MATERIJAL spoj gela i akrila, materijal BEZ MIRISA, HYPOALERGEN, NE PEČE kod polimerizacije, mogu se raditi izrazito TANKI nokti , BEZ osjećaja TEŽINE na noktima. 

Možemo raditi razne dizajne i oblike .NA šablonama ili tipsama te dual tisama mogučnosti u ogromne. Možemo ga kombinitati s tipsama za brz salonski rad, sablonama ili dual formama 

Mozemo raditi razne oblike poput : badema modernog, gotičkog, ruskog, kocke moderne ovalne ili sužene, pipe ili merylin oblika itd. Građenog frencha ili babybomera , 3d frencha ili glitera mogučnosti su bezbrojne samo pustite mastu na volji.

UGRADNJA DUAL TIPSE – OBIČNE TIPSE – fast tehnike

Ugradnja noktiju se može raditi tipsama ili dual formama s bilo kojim materijalom . To zahtijeva da se skrate vasi prirodni nokti do maximuma i onda se ili ljepe tise ili dual formam odmah izgraditi nokat. 

To je najbža tehnika da se dobije zeljena dužina i forma nokta. Što se tiče dizajna može se kombinirati sve od glitera , color babybomera, gradivnog frencha , inlay dizajna svašta nesto. Mogučnosti su velike samo se treba malo poigrati.

AKRIL NOKTI

Akril nokti su najstarija tehnika rada na noktim za produljivanje i ucvršcivanje, prednost njegova je sto se moze kombinirati s raznim materijalima od gel a do acrygela, tipsi ili šablona. 

Njegova najveca prednost je sto se susi na zraku pa su mogučnosti da se napravi jako tanak , čvrst nokat i to jako ljepo sužen ili pinčan. NE susi se na lampi a i mogučnosi za alergije su manje nego kod gela. 

Može se is to tako polirati do viskog sjaj pa nema potrebe se izlagati uv – led lampi idalan za one koji nezele se izlagati uv- led lampama.

RUSKA – COMBI MANIURA

Ruska – combi manikura je tretman koji se OBAVEZNO radi PRIJE bilo koje ugradnje bilo da radilo nekim određenim materijalom ili da radimo na tipsama, sablonama ili dual formama. 

I radi se da bi adhezija materijala bila sto bolja i kvalitetnija, radi se aprativno ili kombinacijom skarica i freze. I NEIZOSTAVNI JE DIO UGRADNJE ILI OJAČAVANJA PRIRODNIH NOKTIJU. Kod nas u salonu je ukalkulirana u cijenu rada.

NAIL ART

MALO DETALJNIJE O NAIL ARTU
Inke su ukrašavali svoje nokte sa slikama orlova, ali nejasno je kako je praksa lakiranje noktiju napredovala nakon tih početaka. Portreti iz 17. i 18. stoljeća prikazuje sjajne nokte.
Na prijelazu iz 19. stoljeća, nokti su se lakirali crvenim uljem i polirali s krpom divokoza. Engleske i američke kuharice 19. stoljeća su imali recepte za izradu boja za nokte. U 19. i početkom 20. stoljeća, su više preferirali poliranje. Neki ljudi u tom razdoblju oslikavali su svoje nokte sa zračnim kistom. Nakon stvaranja automobilske boje, Cutex proizvodi prvi moderni lak za nokte to je bilo davne 1917 .
Nakon što je lak za nokte dorađen , često je korišten umjesto rukavice da bi prikrio prljavštinu ispod noktiju.
Obojeni nokti su se smatrali self-sakaćenjem u psihijatri ali unatoč tome, prva dama – žena koja je nosila pune boje je Eleanor Roosevelt.
Nail art – nail art basic – naljepnice, žigiči i super brzi i ijednostavni dizajni
Mikro painting – mikro crtanje – fine linije i detaljan art
Air brush nail art – stanje sa sablonama i airbrush aparatom
Akvarel nail art – ručna tehnika crtanja po noktima s akvarelnim bojama
One stoke nail art 1, 2 ili 3 stupanj – One stoke najpopularnija tehnika crtanja po noktima
Gel painting ili crtanje trajnim lakovima
3D nail art – gelom, plastelinom ili akrilom

OBLICI NOKTIJU
Paralelni oblici – Kocka – klasična, moderna, squoval, oval/ Edge/Pipe
Suženi oblici – Badem -klasčni, moderni, ruski, gotički, royal / Stilleto – klasični , moderni / Merylin / Balerina / Coffine
Svaki oblik ima svoja pravila i formule koje se trebaju sljediti da bi taj oblik bio ono sto on je .