Uvjeti poslovanja Athena studio

PRAVILNIK, SIGURNOSNE UPUTE I ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI ATHENA STUDIO

Za vašu sigurnost i dobrobit potrebno je popuniti info karticu pri vašem prvom posjetu, stoga vas molim da dođete 10 minuta ranije od vašeg zakazanog termina – sve informacije će se čuvati max 12 mj te biti brisane na Vaš zahtjev. Neće se dijeliti s drugim osobama te će se koristiti samo u slučaju promjene u terminu dolaska ili obavještavanja o novitetima i akcijama.

Da bi ste osigurali rezervaciju željenog termina, potrebno je javiti nam se putem maila ili telefona, za nove klijente za rezervaciju tretmana potrebno je uplatiti akontaciju 70 % iznosa tražene usluge koja je duža od 30 minuta.

Imajte na umu da imamo min. 24-satnu politiku otkazivanja za sve tretmane i usluge.

Ukoliko otkažete vaš termin unutar 48-satni, tretman neće bit naplaćen. Tretmani koji su otkazani unutar 24 h se naplaćuje 50%, a ukoliko otkažete unutar 12h se naplaćuju 100% od iznosa rezerviranog tretmana.

Pobrinite se da sve svoje osobne stvari imate kod sebe, prije nego što napustite prostorije ATHENA STUDIO jer ne odgovaramo za izgubljene/ostavljene ili ukradene predmete.

Patch testiranje je potrebno za klijente koji nikada nisu imali: bojanje obrva ili trepavica te tri enzime, aha – bha ili tretmane glikolnom, salicilnim kiselinama te kemijske pilinge itd.

Popusti i akcije se ne zbrajaju. Poklon bonovi se ne vraćaju i vrijede 30 dana od datuma kupnje i neće se moći iskoristiti nakon isteka roka trajanja poklon bona. Kasni otkaz i “nedolazak na zakazani termin” će se smatrati iskorištenim poklon bonom.

Svaki klijent mlađi od 18 godina mora biti u prisutnosti svog roditelja ili zakonskog skrbnika koji će potpisati ovakvu potvrdu koja se odnosi na oslobađanje i odricanje od odgovornosti.

Čitanjem, potpisivanjem, ili naručivanjem – ovog pravilnika ili obrasca kao klijent ATHENA STUDIO, potvrđujem, prepoznajem i svjestan sam da mogu postojati inherentni rizici povezani s korištenjem i sudjelovanjem u programima i / ili usluga te tretmana ljepote u ATHENA STUDIO.

Svjestan sam da neki tretmani i usluge nisu preporučljivi i mogu biti štetni i opasni za osobe s zdravstvenim problemima, osobe osjetljive na visoke temperature i određene proizvode, trudnice ili osobe sa određenim zdravstvenim ili fizičkim problemima. Prihvaćam i slažem se da u slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema, prvo ću se konzultirati s liječnikom i dobiti pismeno odobrenje liječnika prije početka bilo kojeg programa, liječenja ili aktivnosti.

Svjestan sam da sam odgovoran za vlastitu zdravstvenu sigurnost i moram se brinuti i poduzeti sve mjere opreza. Dobrovoljnim odabirom ATHENA STUDIO i njihovih usluga / ili programima, svjestan sam svih rizika i slažem se s korištenjem ATHENA STUDIO usluga i tretman na vlastiti rizik i odgovornost. Slijedom toga / dolaskom i naručivanjem na tretman, ovime dopuštam ATHENA STUDIO (i njegove matične korporacije, podružnice, povezane korporacije i njihove dužnosnike i zaposlenike) te se odričem svih potraživanja, obveza ili šteta za osobne ozljede koje mogu doživjeti izravno ili neizravno od korištenje usluga i tretmana, te sudjelovanjem u programima ili aktivnostima koje nudi ATHENA STUDIO.