Dijamantna mikrodermoabrazija

Dijamantna mikrodermoabrazija je pojedinačna najpopularnija ne-kirurška kozmetička procedura koje je eksplodirala u popularnosti zadnjih 10 godina. To je jedan od ne agresivnih tretmana za njegu kože i aktiviranja metabolizma kože. Djeluje kao jači piling pogotovo idealan nakon teških vremena poput ljetovanja ili zimovanja. Najidealnije ga je raditi u jesen, zimu i proljeće dok se manje izlažemo suncu (lošijim tj nezdravijim vremenskim uvjetima )

Neke od načina potrebnog njegovanja kože lica možete isprobati u našem kozmetičkom salonu u ZAGREBU na MALEŠNICI.

Dijamantna mikrodermoabrazija se može kombinirati s bilo kojim  aparativnim tretmanom njege licačišćenja i /ili njege lica 

Dijamantna mikrodermoabrazija

Je neinvazivan tretman pomlađivanja kože koji uključuje brušenje gornjeg sloja kože poznat kao stratum corneum , koji se sastoji od mrtvih stanica. Ovaj proces, ljuštiti površinski sloj kože, dok također smanjuje fine linije i bore, fleke, ožiljke, proširene pore, povećava proizvodnju kolagena, poboljšava teksturu kože, te potiče obnovu kože.
Kod dijamantne mikrodermoabrazije koriste se prave dijamantne glave s dodatkom vakuma i vrlo učinkovito ljušte gornji sloj kože i odmah usisavaju oljuštene stanice. Dijamantna mikrodermoabrazija je tretman koji se može raditi kroz cijelu godinu, u ljetnim vremenima samo treba paziti na izlaganje suncu par dana nakon tretmana (obavezno nanošenje zaštitnog faktora). Tretman se može raditi pojedinačno (kao dodatak nekom od tretmana lica) ili u kurama (protiv ožiljaka, pigmentacijskih mrlja, strija, za peglanje sitnih borica). Može se kombinirati s ostalim tretmanima lica . U kurama je preporučljivo krenuti u jesenskom periodu i to cca 6 -10 tretmana.

Prednosti dijamantne mikrodermoabrazije :

Svježa zdravija kože s poboljšanom teksturom i povećanom elastičnosti
Smanjenje fleka, ožiljaka, strija
Pomlađivanje suncem oštećene kože – lice, leđa, vrat, ramena, ruke, noge
Uklanjanje i zaglađivanje finih bora
Eliminacija komedona
Smanjenje ožiljaka od akni i drugih površnih ožiljaka
Smanjenje stvaranja akni
Poboljšanje sve ukupnog zdravlja kože i kože kapilarne cirkulacije

Detaljniju ponudu ostalih tretmana potražite na tretmanima lica