RADIOFREKVENCIJA LICA

RADIOFREKVENCIJA LICA = stanična masaža. Svaka vibracija RADIOFREKVENCIJE uzrokuje vibraciju stanica tijela. Ova vibracija ima učinak masaže, te je njena frekvencija tako visoka da ju niti ne osjetimo, dok je njen učinak brz i snažan.

RADIOFREKVENCIJA LICA daje novi život svakoj pojedinačnoj stanici i omogućuje im bolju apsorpciju hranjivih tvari iz krvotoka, tako gradeći novo tkivo. Ukratko, RADIOFREKVENCIJA LICA oživljava i krijepi sva tjelesna tkiva tako što pomlađuje svaku pojedinačnu stanicu od koje se tkivo sastoji.

Tretmani RADIOFREKVENCIJE LICA povisuju sadržaj kisika u krvi, tako požurujući proces oksidacije u tkivima i uzrokujući odbacivanje otpadnog materijala. Energizira svaku stanicu, uzrokujući izgradnju novih tkiva na uobičajeni način i pomažući u uklanjanju suvišne masnoće i stranih naslaga. Prevenira formiranje nekorisnih mineralnih tvari u stijenkama vena i arterija i drugdje u tijelu. Kada dodamo i pomaganje procesa probave, asimilacije i izlučivanja, jasno je vidljivo da će tretman ispraviti tendenciju preranog starenja normaliziranjem svih tjelesnih funkcija.

RADIOFREKVENCIJA LICA doseže područja koje lijekovi neće, a često niti ne mogu dosegnuti, a ipak ne izaziva bol, neprijatan osjećaj ili neugodu. RADIOFREKVENCIJA LICA donosi umirujuće olakšanje, uništava bakterije i ima snažan utjecaj na infekcije.

RADIOFREKVENCIJA LICA će stimulirati i osnažiti vitalne organe, razviti tijelo i umiriti živce, raspršujući tisuće volta visokofrekventne struje u svaki slab, trom ili bolan organ ili mišić, pročišćavajući i pokrećući protok tople, bogate krvi kroz tretirani dio, te je istovremeno bezbolan i ugodan.

Namjena i učinci – RADIOFREKVENCIJA

1) Pojačani lokalni metabolizam
2) Pojačana lokalna perspiracija – upijanje preprata
3) Lokalno širenje krvnih žila s hiperemijom bez crvenila
4) Pomaže relaksaciju mišića
5) Sediranje (umirivanje) osjetilnih nervnih završetaka
6) Povećana tjelesna temperatura, povišene stope disanja/pulsa, te smanjeni krvni
pritisak

RADIOFREKVENCIJA LICA

Protok krvi se povećava temeljem djelotvornosti dijatermijskog tretmana. Rezultat je povećanje opskrbe hranjivim tvarima uz aktiviranje prijenosa materijala. Primjenom uređaja RADIOFREKVENCIJA na licu dovodi se svježa, kisikom bogata krv, koja čisti pore, rastapa otrove i druge otpadne tvari, te pomaže prirodi da uspostavi prirodno, sjajno, zdravo stanje puti. Kontinuirani tretmani činit će čuda za ten.

TRETMANI LICA – RADIOFREKVENCIJA

Kontrolira stvaranje melanina
Antibakterijski učinak
Osnažuje imunitet kože
Potiče stvaranje vlakana kolagena i elastina

Ako se ne osjećate dobro, ne možete niti izgledati dobro. Mnoge žene koje uviđaju da je dobro zdravlje ključno za stvarnu ljepotu i produženje mladosti, s redovitom vjernošću koriste RADIOFREKVENCIJA. Rezultati ostvareni njegovom primjenom biti će vam pravo otkriće, te će u izvanredno kratkom vremenu dovesti vaše tijelo, zdravlje i izgled u ono stanje koje je priroda namjeravala.

Korištenjem RADIOFREKVENCIJA vodi bogata, crvena krv. Ona hrani tkiva i stanice, te koži daje sjajnu nijansu zdravlja i ljepote. Sve nepravilnosti na licu brzo nestaju. Odlično se kombinira s ostalim tretmanima poput ultrazvučnog čišćenja lica, mikrodermoabrazije, ultrazvuka lica te klasičnih tretmana lica

Učinak RADIOFREKVENCIJE– aktivacija metabolizma

Savršeno zdravlje ovisi o pravilnom funkcioniranju kombiniranih procesa izgradnje i uništavanja koji se kontinuirano odvijaju u čovjekovom tijelu, a čiji je zajednički naziv metabolizam. Čovjekova energija se stvara oksidiranjem, ili izgaranjem određenih elemenata u stanicama i tkivima širom tijela. Ovaj je proces odgovoran za tjelesnu toplinu.

S ciljem održavanja zdravlja, ovi elementi koji izgaraju moraju se stalno nadomještati prirodnim putem. Prečesto, međutim, ravnoteža koja se redovito održava između ovih procesa biva poremećena manjkom ili viškom novog materijala. U slučajevima kada postoji manjak, pogođeni dijelovi tijela se uništavaju, slabe, te lako podliježu bolestima. U drugom slučaju, postaju plosnati, labavi i uvećani, posljedica čega je nemogućnost pravilnog funkcioniranja. U oba slučaja, rezultat je loše zdravlje.

Proces metabolizma

u pogledu zdravlja i izgleda, upravlja starošću čovjeka. Rano u životu proces izgradnje je dominantan i imamo razdoblje rasta i razvoja. U ranim dvadesetim godinama dostiže se stacionarna točka gdje su to dvoje u ravnoteži. Dokle god se održava ta ravnoteža, zdravlje je dobro i tijelo posjeduje poletnu energiju i vitalnost koji su karakteristični za to razdoblje u životu muškarca ili žene. Poremećaj ove ravnoteže rezultira gubitkom te vitalnosti.

Proces rušenja dominira tijekom razdoblja starosti ili propadanja. Međutim, on je neovisan o godinama, te često započinje kod osoba ispod 30 godina starosti. Uz odgovarajuću brigu, procesi gradnje mogu se učiniti dominantnima velik broj godina, odgađajući devastaciju starosti na neodređeno vrijeme.

Metabolizam

uvelike ovisi o kvaliteti i pravilnoj cirkulaciji krvi. Odgovarajuća količina kisika u krvi je neophodna za oksidaciju tjelesnih tkiva i snabdijevanje energijom. Elementi za izgradnju tkiva moraju biti dostavljeni putem krvi kako bi zamijenili one koji su oksidirani, a bakterije koje su se našle u tijelu moraju biti savladane.

Svaka osoba koju ta tema treba zanimati, upoznata je sa simptomima starosti. Dovoljno je reći kako je prvi pokazatelj gubitak poleta prisutnog u ranom života, za čim slijede manji poremećaji, koji postepeno postaju sve ozbiljniji. Veoma je važno da se ti simptomi prevladaju u njihovom najranijem stadiju.

RADIOFREKVENCIJA

ne samo da prevenira prerano pojavljivanje ovih simptoma, već će ukloniti njihov uzrok nakon što su postali očigledni. Čini to normaliziranjem metabolizma radeći na krvotoku, uravnotežujući ta dva procesa, koji su neophodni za savršeno zdravlje.