RAINDROP

Raindrop masaža – tretmani se preporučuje kod:

tegoba kralježnice (skolioza, kifoza, lumbo-ishialgije)
bolova u leđima i kroničnog umora
smanjenog imuniteta i pomanjkanja energije
depresije
nastanak herpesa zostera
autoimunih bolesti (multipla skleroza, reumatoidni artritis i dr.)
prevencije nastanka prehlada i gripe
stresa, živčane iscrpljenosti, nesanice, nervoze

Praksa je pokazala da je potrebno 8– 10 tretmana RAINDROP masaže kod težih slučajeva(1 put u 10-tak dana , dok je dovoljno napraviti 3 tretmana kao preventiva, a kasnije povremeno ponoviti 1 puta mjesečno ovisno kako se osjećate.

Ono što donosi zapanjujuće rezultate je nježno djelovanje eteričnih ulja, pa nije ni čudo što ovu tehniku neki zovu «kiropraktičar iz bočice».

U Raindrop masaži pažljivo odabrane kombinacije eteričnih ulja koje se koriste u ovoj tehnici jačaju fizičko tijelo, djeluju opuštajuće na mišiće uz kralježnicu, a to rezultira spontanim vraćanjem kralježnice u ispravan položaj.

Eterična ulja

čiste organizam, pročišćavaju limfu, osnažuju i regeneriraju organizam. Posebno dubinsko djelovanje eteričnih ulja nastaje zahvaljujući njihovoj sposobnosti da vrlo brzo prolaze kroz kožu i ulaze u tkivo tijela i povećavaju terapeutski efekt. Jednostavna i učinkovita metoda u poticanju imuniteta, te u strukturalno energetskom centriranju. Također, istraživanja pokazuju da eterična ulja imaju fantastičan efekt na inhibirajući rast bakterija staphylococcus i Streptococcus.

Stres

stvara kiselo stanje u organizmu isto kao i konzumiranje nezdrave hrane ili nepravilno kombiniranje hrane. Aromatične molekule eteričnih ulja, ako ih apliciramo na tijelo, bit će upijene u krvotok, što pomaže tijelu umanjiti unutrašnju kiselost. Akumulirani toksini oslabljuju energiju tijela a to utječe na slabo zdravlje i na nastanak degenerativnih bolesti i alergija.

Aplikacijom eteričnih ulja tijelo se čisti od teških metala i neprobavljene hrane koja truje našu krv. Nakon čišćenja tijelo ojača, a posebno se oporavlja jetra. Bitno je napomenuti da eterična ulja DONOSE KISIK U STANICE, a znamo da stanica bez kisika ne može normalno živjeti, BALANSIRAJU ENDOKRINI SUSTAV izlučujući memoriju traume iz stanice jetre. U jetri se skupljaju emocije mržnje i frustracije, a isto tako i konzumirani antibiotici zadržavaju se u jetri oko 20 godina.

Ovo sve napominjem da biste donekle razumjeli koliko je bitno vršiti detoksikaciju našega tijela i to pomoću eteričnih ulja ovom prekrasnom tehnikom. Nakon što se napravi kura tretmana i problemi se riješe održavanje se može raditi 1 mjesečno dok je preporuka 1x tjedno napraviti klasičnu masažu leđa.

RAINDROP MASAŽA
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.
Opširnije