RADIOFREKVENCIJA TIJELA

RADIOFREKVENCIJA TIJELA doseže područja koje lijekovi neće, a često niti ne mogu dosegnuti, a ipak ne izaziva bol, neprijatan osjećaj ili neugodu. RADIOFREKVENCIJA donosi umirujuće olakšanje, uništava bakterije i ima snažan utjecaj na infekcije.

RADIOFREKVENCIJA TIJELA

će stimulirati i osnažiti vitalne organe, razviti tijelo i umiriti živce, raspršujući tisuće volta visokofrekventne struje u svaki slab, trom ili bolan organ ili mišić, pročišćavajući i pokrećući protok tople, bogate krvi kroz tretirani dio, te je istovremeno bezbolan i ugodan.

Namjena i učinci  – RADIOFREKVENCIJA TIJELA

1) Pojačani lokalni metabolizam
2) Pojačana lokalna perspiracija – upijanje preprata
3) Lokalno širenje krvnih žila s hiperemijom bez crvenila
4) Pomaže relaksaciju mišića
5) Sediranje (umirivanje) osjetilnih nervnih završetaka
6) Povećana tjelesna temperatura, povišene stope disanja/pulsa, te smanjeni krvni
pritisak

Idealno ju je kombinirati s ostalim tretmanima tijela , elektrostimulacijom , masažom te raznim tretmanima za mršavljenje ili protiv celulita

 TRETMANI TIJELA – RADIOFREKVENCIJA 

Razgradnja masnoće i celulita
Učinak učvršćivanja
Opuštanje mišića i uklanjanje stresa
Razgradnja visceralne masnoće

RADIOFREKVENCIJA TIJELA 

Protok krvi se povećava temeljem djelotvornosti dijatermijskog tretmana. Rezultat toga je izgaranje celulita povećanjem razine kisika u krvi. Tako požuruje proces oksidacije u tkivima i uzrokuje izbacivanje otpadnih materijala. Energizira svaku stanicu, uzrokujući izgradnju novih tkiva na uobičajeni način i pomažući u uklanjanju suvišne masnoće i stranih naslaga. Svaka vibracija RADIOFREKVENCIJE uzrokuje vibraciju stanica tijela. Ova vibracija ima učinak masaže, te je njena frekvencija tako visoka da ju niti ne osjetimo, dok je njen učinak brz i snažan. Podiže se temperatura kože i na taj način postepenog zagrijavanja se potiče postepeno “znojenje” lipocita –  masnih stanica.
RADIOFREKVENCIJA  daje novi život svakoj pojedinačnoj stanici i omogućuje im bolju apsorpciju hranjivih tvari iz krvotoka, tako gradeći novo tkivo. Ukratko, RADIOFREKVENCIJA  oživljava i krijepi sva tjelesna tkiva tako što pomlađuje svaku pojedinačnu stanicu od koje se tkivo sastoji.

RADIOFREKVENCIJA TIJELA
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.
Opširnije