RADIOFREKVENCIJA TIJELA 

RADIOFREKVENCIJA TIJELA  doseže područja koje lijekovi neće, a često niti ne mogu dosegnuti, a ipak ne izaziva bol, neprijatan osjećaj ili neugodu. RADIOFREKVENCIJA  donosi umirujuće olakšanje, uništava bakterije i ima snažan utjecaj na infekcije.

RADIOFREKVENCIJA TIJELA

će stimulirati i osnažiti vitalne organe, razviti tijelo i umiriti živce, raspršujući tisuće volta visokofrekventne struje u svaki slab, trom ili bolan organ ili mišić, pročišćavajući i pokrećući protok tople, bogate krvi kroz tretirani dio, te je istovremeno bezbolan i ugodan.

Namjena i učinci  – RADIOFREKVENCIJA TIJELA

1) Pojačani lokalni metabolizam
2) Pojačana lokalna perspiracija – upijanje preprata
3) Lokalno širenje krvnih žila s hiperemijom bez crvenila
4) Pomaže relaksaciju mišića
5) Sediranje (umirivanje) osjetilnih nervnih završetaka
6) Povećana tjelesna temperatura, povišene stope disanja/pulsa, te smanjeni krvni
pritisak

Idealno ju je kombinirati s ostalim tretmanima tijela , elektrostimulacijom , masažom te raznim tretmanima za mršavljenje ili protiv celulita

 TRETMANI TIJELA – RADIOFREKVENCIJA 

Razgradnja masnoće i celulita
Učinak učvršćivanja
Opuštanje mišića i uklanjanje stresa
Razgradnja visceralne masnoće

RADIOFREKVENCIJA TIJELA 

Protok krvi se povećava temeljem djelotvornosti dijatermijskog tretmana. Rezultat toga je izgaranje celulita povećanjem razine kisika u krvi. Tako požuruje proces oksidacije u tkivima i uzrokuje izbacivanje otpadnih materijala. Energizira svaku stanicu, uzrokujući izgradnju novih tkiva na uobičajeni način i pomažući u uklanjanju suvišne masnoće i stranih naslaga. Svaka vibracija RADIOFREKVENCIJE uzrokuje vibraciju stanica tijela. Ova vibracija ima učinak masaže, te je njena frekvencija tako visoka da ju niti ne osjetimo, dok je njen učinak brz i snažan. Podiže se temperatura kože i na taj način postepenog zagrijavanja se potiče postepeno “znojenje” lipocita –  masnih stanica.
RADIOFREKVENCIJA  daje novi život svakoj pojedinačnoj stanici i omogućuje im bolju apsorpciju hranjivih tvari iz krvotoka, tako gradeći novo tkivo. Ukratko, RADIOFREKVENCIJA  oživljava i krijepi sva tjelesna tkiva tako što pomlađuje svaku pojedinačnu stanicu od koje se tkivo sastoji.