ELEKTROSTIMULACIJA

Elektrostimulacija je jedan od najsvestranijih i modernih uređaja za poboljšanje estetike lica i tijela. Posjeduje posebne module s programima za mršavljenje, limfnu drenažu, učvršćivanje i jačanje mišića tijela. Tijekom 45 minuta tretmana elektrostimulacije mišići obavljaju jednak rad kao 3 sata aktivnog vježbanja na fitnesu ili u teretani.

ELEKTROSTIMULACIJA

Celulit je bolest današnjice koja pogađa sve nas, nažalost celulit nikoga ne zaobilazi.
Debljanje je također nešto nad čim nemamo kontrole s obzirom na današnji stil života (stres,posao,nekretanje,loša prehrana,brza hrana itd.).
Mršavljenje je proces na kojem moramo raditi i izvana (s raznim tretmanima za mršavljenje) i iznutra (dijeta i reguliranje prehrane).

Elektrostimulacija se može kombinirati s ostalim tretmanima tijela, radiofrekvencijom, masažom anticelulitnom, te raznim zamatanjima tijela

Tretmani za mršavljenje – Elektrostimulacija
30 min, 45 min, 60 min

Fina tehnologija elektrostimulacije koja omogućuje brzo tjelesno mršavljenje, oblikovanje skladne figure i smanjenje celulita. Vježbanje mišića (elektrostimulacija) aktivira metabolizam sagorijeva ugljikohidrate i aktivira lipolizu – lipociti se otapaju. To omogućava uklanjanje viška tekućine i otpadnih tvari te se potiče proces samo liječenja. Toksini se eliminiraju kroz mokraću.

Tretmani za učvršćivanje i protiv celulita – Elektrostimulacija
30 min, 45 min, 60 min

Tretman intenzivne izometričke vježbe (elektrostimulacija) koje oblikuju tijelo i jača mišiće. Razlika između ovog tretmana i tradicionalnih elektrostimulatora je da se vrši zagrijavanje svakog mišića pojedinačno te vježbanje mišića istovremeno, imitirajući redovitu fizičku aktivnost. Tretman poboljšava cirkulaciju i oksigenaciju tkiva što ubrzava staničnu obnovu i čisti kožu koja postaje sjajna,zaglađenija i zdravija. Tretman može se koristiti na bilo kojim mišićima koji su oslabili (npr. nakon poroda) što daje izvrsne rezultate u slučaju kad je došlo do pada tonusa na grudima, bedrima, stražnjici, trbuhu i rukama.

Tretman detoksikacije limfna drenaža – Elektrostimulacija
30 min, 45 min, 60 min

Limfna drenaža pomaže u uklanjanju oteklina i sprečava probleme uzrokovane lošim limfnim i cirkulatornim sustavom.Impulsi prolaze do živčanih završetaka stimuliraju mišićna vlakna koja nježno odgovore, prebacivanjem pritiska duž limfnih tokova, pomaže u procesima čišćenja tijela. Glavni učinci na tijelo i lice su: prevencija oteklina, mikrocirkulacija, poboljšanje i smanjenje zagušivanja žila ispod kože, poboljšanje otpornosti, poboljšanje priljeva cirkulacije i tonus kože, regeneraciju, detoksifikaciju i oksigenaciju tkiva.

ELEKTROSTIMULACIJA
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.
Opširnije