ULTRAZVUK ZA LICE

ULTRAZVUK ZA LICE je aparat koji se godinama kao terapijsko sredstvo koristi u FIZIKALNOJ TERAPIJI. Djeluje mehanički jedno od najbitnijih djelovanja mu je toplinsko, a aktivira i mikrocirkulaciju te potiče limfni tok. Izrazito je ugodan i opuštajuć tretman idealan za njegu kože lica i područja oko očiju.

Preporuka je
da se rade tretmani ULTRAZVUKA ZA LICE svaki drugi dan 10-tak tretmana u kuri a održavanje 1x tjedno.

U kozmetičke svrhe
ULTRAZVUK ZA LICE se koristi za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvaranje stanica. Te svi aktivni sastojci ( vitamini, minerali, fileri, retinol, koenzim Q10, hijaluronska kiselina, vitamin c, kolagen, elastin ) koje nanosimo na kožu se u potpunosti upijaju. Prodiru u stanice koje se unutar nekoliko minuta zatvaraju i taj aktivni sastojak ostaje u njima.

Polako se otpusta i puno duže djeluje nego preparati koji se ručno nanose na kožu lica. Djelovanje ULTRAZVUČNOG tretmana lica unosa preparata je puno dugotrajnije od klasičnog unosa ručnom masažom lica.

Još jedna od funkcija
ULTRAZVUKA ZA LICE je da s jedne strane potiče obnavljanje oštećenih stanica, a s druge strane poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizma kože te također ubrzava cirkulaciju limfe. Zajedno s funkcijom zagrijavanja za razgradnju masti i poboljšanje potkožne apsorpcije, tako smanjuje višak vode i nakupljene masti (lice – poticanje rada fibroblasta – kolagen i elastin, uklanja vrećice ispod očiju i tamne krugove oko očiju) .

KOŽA uslijed nepravilnog njegovanja i zanemarivanja može rezultirati određenim problemima i stanjima. Poput BORA, FLEKA, PERUTANJE, MASNOĆE, pretjerane DEHIDRACIJE pa do izgleda UMORA i SIVILA. Čišćenje lica i tretmani lica su neizostavni tretmani njege kože lica ako želite odgoditi prve znakove starenja.
Neke od načina potrebnog njegovanja kože lica možete isprobati u našem kozmetičkom salonu u ZAGREBU na MALEŠNICI.

ULTRAZVUK ZA LICE i oči je preporučljivo kombinirati s bilo kojim tretmanom njege ili ultrazvučnog čišćenja lica, mikrodermoabrazijom, radiofrekvencijom ili face liftingom