KOZMETIČKI TRETMANI LICA

KOZMETIČKI TRETMANI LICA 

Kozmetički tretmani lica  – Osnovno čišćenje lica  tretman koji bi svaka žena ili muškarac trebali raditi barem 3-4 puta godišnje. Uslijed promijene godišnjeg doba dolazi i promjena na našoj koži.

Specijalna njega kože lica Elemisom će vam pružiti jedno nezaboravno iskustvo koje vas savjetujemo da  isprobate. Više o Elemis tretmanima lica 🙂

KOŽA uslijed nepravilnog njegovanja i zanemarivanja može rezultirati određenim problemima i stanjima poput BORA, FLEKA, PERUTANJE, MASNOĆE, pretjerane DEHIDRACIJE pa do izgleda UMORA i SIVILA.

Čišćenje lica i tretmani lica su neizostavni tretmani njege kože lica ako želite odgoditi prve znakove starenja. Neke od načina potrebnog njegovanja kože možete isprobati u našem kozmetičkom salonu u ZAGREBU na MALEŠNICI.

KOZMETIČKI TRETMANI LICA – ČIŠĆENJE LICA

OSNOVA JE SVAKE NJEGE

Athena pure

Klasično čišćenje lica ovisno o problemu i stanju kože lica može se koristiti od 1 do 2 x mjesečno pa minimalno 4 x godišnje. 

Tretman se sastoji od: skidanje šminke, tonificiranje, piling, tonificiranje, vapozoniranje, mehaničko čišćenje lica, tonificiranje, dezinfekcija površinska i dubinska, maska,tonificiranje, završna krema

NJEGA LICA S KLASIČNIM ČIŠĆENJEM

ZA ONE KOJI BI MALO VIŠE

Athena  special

Kombinacija klasičnog čišćenja lica i njege kože. Preporuka je da se radi barem jedanput u sezoni – proljeće, ljeto, zima i jesen.

Sastoji se od  : skidanja šminke, tonificiranje, pilinga, tonificiranja, vapozoniranje kože, mehaničko čišćenje lica, tonificiranje, dezinfekcija površinska i dubinska, umirujuća maska, tonificiranje, serum ili ampula po stanju i tipu kože, ručna masaža regenerativnom kremom, gumena maska koja dubinski hrani,specijalni kolagenski jastučići za oći, tonificiranje, završna krema.

NAŠA  PREPORUKA

Kombiniranje RUČNIH I APARATIVNIH tretmana ovisi o tipu i stanju kože. Preporuka je na mjesečnoj razini da se radi njega i čišćenje lica a ako želite malo jače rezultate da se napravi kura tretmana  svaki drugi/ treći  dan  6 +1 gratis ili 12+ 3 gratis , 7 ili 15-tak tretmana a održavanje 1-2x mjesečno.

“Ugodno i opuštajuće okruženje u rukama majstorice koja isključivo već godinama čisti moje lice..osjećam se zadovoljno i u dobrim rukama….super salon jer uz klasične tretmane lica uvijek dodatno napravim mikrodermoabraziju ili ultrazvučno čišćenje a sljedeći dan mi je koža izrazito nježna i glatka. Moja preporuka je mehaničko čišćenje a nakon toga i ultrazvučno ili mikrodermoabrazija. A najviše me oduševljavaju konzultacije s Tanja jer njena stručnost i znanje mogu biti makismalno iskorišten prilikom individualiziranog tremana na koji uredno dolazim…dodatni plus je za zaposlene žene sto se možete dogovoriti u ranojutarnjim, kasno večernjim ili vikend terminima….:-)”
Miss Renata V. Š.
“Poštovana Tanja,
htjela sam vam poslati poruku kako bi se zahvalila na tretmanu kojeg sam nedavno imala kod vas. Pristupili ste njezi mog lica jako stručno i temeljito, te ste omogućili sve što je potrebno da se jako ugodno osjećam u vašem studiju, sa ugodnom glazbom i opuštajućom atmosferom. Vrlo mi se svidjelo što ste obratili pažnju na posebnosti moga tena, i što ste mi dali savjete kako da nastavim njegu nakon tretmana. Želim vam reći da ću jako rado ću ponovno doći kod vas.”
Miss Petra B. - 15 god.
Iako su moj problem bili samo komedoni koje si riješila uspješno i bez upala, preporučila bih tvoj rad svima prvenstveno zbog toga što se iz tvog pristupa očitava veliko znanje i profesionalnost. No ono što je mene osvojilo i zbog čega se uvijek vrcam je tvoj spontani i iskreni pristup klijentu, otvorenost i prijateljski pristup stvaraju povjerenje a u tvom poslu to je bitno jer ni jedna fensi reklama ili ultranovi strojevi neće me pridobiti ako nema iskrenosti. Također iz tvog rada se osjeti tvoja velika ljubav prema tome što radiš što je danas vrlo rijetko.
Lice mi je super još uvijek izgleda svježe i zdravo, ne nanosim puder jer sam prezadovoljna i nemam što skrivati.
Nastavi tako, našla si odličan balans između preparata koje nudi moderno tržište i svoje osobne energije.
Miss Romana
Oduševljena sam dolaskom u Salon Athena, dočekalo me struno osoblje s spreminim odgovorom na svako moje pitanje o koži, njezi kože i preparatima. Osjećala sam se vrlo opušteno tijekom tretmana čišćenja lica koji inace pamtim kao vrlo bolno iskustvo. Svakom preporučam dolazak ovdje jer vjerujem da će naći riješenje za svaki problem , bas kao sto sam i ja ! Hvala
Miss Kristina
Jako opuštajući i ugodan Elemis Oxigen tretman lica a rezultati su nevjerovatni. Izuzetno je dijelotvoran ćak i nakon samo jednog puta. Jako sam zadovoljna , toplo preporučam svima koji imaju bilo kakve probleme s dermatitisom lica kao i ja . 🙂
Miss Dina