TRETMANI LICA

Naše je lice najzamjetljiviji dio našeg tijela. Stanje i izgled kože lica ključni je pokazatelj našeg cjelokupnog zdravlja, a također igra značajnu ulogu u našem samopouzdanju. Problemi s kožom lica i znakovi starenja veoma su vidljivi na licu i mogu izazvati značajnu neugodnost i utjecati na samopouzdanje.

KOZMETIČKI TRETMANI LICA

KOZMETIČKI TRETMANI LICA 

Kozmetički tretmani lica  – Osnovno čišćenje lica  tretman koji bi svaka žena ili muškarac trebali raditi barem 3-4 puta godišnje. Uslijed promijene godišnjeg doba dolazi i promjena na našoj koži.

Specijalna njega kože lica Elemisom će vam pružiti jedno nezaboravno iskustvo koje vas savjetujemo da  isprobate. Više o Elemis tretmanima lica 🙂

KOŽA uslijed nepravilnog njegovanja i zanemarivanja može rezultirati određenim problemima i stanjima poput BORA, FLEKA, PERUTANJE, MASNOĆE, pretjerane DEHIDRACIJE pa do izgleda UMORA i SIVILA.

Čišćenje lica i tretmani lica su neizostavni tretmani njege kože lica ako želite odgoditi prve znakove starenja. Neke od načina potrebnog njegovanja kože možete isprobati u našem kozmetičkom salonu u ZAGREBU na MALEŠNICI.

  KOZMETIČKI TRETMANI LICA – ČIŠĆENJE LICA

  OSNOVA JE SVAKE NJEGE

  Athena pure

  Klasično čišćenje lica ovisno o problemu i stanju kože lica može se koristiti od 1 do 2 x mjesečno pa minimalno 4 x godišnje.

  Tretman se sastoji od: skidanje šminke, tonificiranje, piling, tonificiranje, vapozoniranje, mehaničko čišćenje lica, tonificiranje, dezinfekcija površinska i dubinska, maska,tonificiranje, završna krema

  NJEGA LICA S KLASIČNIM ČIŠĆENJEM

  ZA ONE KOJI BI MALO VIŠE

  Athena special

  Kombinacija klasičnog čišćenja lica i njege kože. Preporuka je da se radi barem jedanput u sezoni – proljeće, ljeto, zima i jesen.

  Sastoji se od : skidanja šminke, tonificiranje, pilinga, tonificiranja, vapozoniranje kože, mehaničko čišćenje lica, tonificiranje, dezinfekcija površinska i dubinska, umirujuća maska, tonificiranje, serum ili ampula po stanju i tipu kože, ručna masaža regenerativnom kremom, gumena maska koja dubinski hrani,specijalni kolagenski jastučići za oći, tonificiranje, završna krema.

  NAŠA  PREPORUKA

  Kombiniranje RUČNIH I APARATIVNIH tretmana ovisi o tipu i stanju kože. Preporuka je na mjesečnoj razini da se radi njega i čišćenje lica a ako želite malo jače rezultate da se napravi kura tretmana  svaki drugi/ treći  dan  6+1 gratis ili 12+3 gratis , 7 ili 15-tak tretmana a održavanje 1-2x mjesečno.