TRETMANI TIJELA

Na žalost, suvremeni čovjek živi u nekom stanju somatske amnezije. Ne pamti, a često i ne prima poruke što mu ih šalje vlastito tijelo. Posljedice su ozljede, bolest i prerana smrt.Tijelo nam uvijek “javlja” što mu nedostaje, ali je na nama da to prepoznamo.

TRETMANI ZA MRŠAVLJENJE

TRETMANI ZA MRŠAVLJENJE

TRETMANI ZA MRŠAVLJENJE daju najbolji rezultati u tretiranju problema debljine i celulita a postižu se kombinacijom nekoliko različitih metoda, od manualnih do preparativnih i aparativnih te prilagođena prehrana je neizostavni dio tog proces.
Masaža raznim uljima, kremama, gelovima, ampulama su idealne za poticanje limfe i eliminaciju toksina, preparativne su idealne za kućnu njegu kao dodatak tretmana koji radimo u kozmetičkom salonu, a aparativne će maksimalno djelovati na mišiće i poboljšanje strukture vezivnog tkiva ( elektrostimulacija). Kombinacijom sva tri načina postižemo maksimalne rezultate koji su lako održivi.
Celulit je bolest današnjice koja pogađa sve nas, nažalost celulit nikoga ne zaobilazi. Nažalost način današnjeg život ne ostavlja nam puno vremena za redovitu i zdravu prehranu niti za aktivno bavljenje sobom tj tjelovježbom. Samim time nažalost pogođeni smo ovim stanjima više nego naše majke i bake.
Debljanje je također nešto nad čim nemamo kontrole s obzirom na današnji stil života (stres,posao,nekretanje,loša prehrana,brza hrana itd.).
Mršavljenje je proces na kojem moramo raditi i izvana (s raznim tretmanima za mršavljenje) i iznutra (dijeta i reguliranje prehrane).
U našem kozmetičkom salonu U ZAGREBU na MALEŠNICI nudimo razne tehnike.

  RUČNI TRETMANI ZA MRŠAVLJENJE

  Aroma Spa Ocean Wrap – Ovaj tretman s morskim algama detoksicira i dubinski čisti tijelo iznutra i izvana. Kombinira najbogatije iz morskih biljaka i algi s aromaterapeutski svojstvima. Topla maska za tijelo od morski algi kombinrana s mješavinom esencijalnih ulja nanosi se na tijelo prije nego što ste umotani u udobnu foliju, te slijedi masaža lica i masaža vlasišta protiv stresa.
  Body Sculpting Cellulite and Colon Therapy – Definirajte svoju siluetu sa novim znanstveno dokazanim Elemis Body Sculpting Sistemom; Body Sculpting Lipo-Refining Serumom i Body Sculpting Firming kremom.
  Tretmani za učvršćivanje grudi – njega dekoltea i grudi posebnom tehnikom masaže različitim kremama za poboljšavanje tonusa i obnavljanje kože od strija te posebna termoaktivna maska koja se stvrdne poput gipsa.
  Maderoterapija  – je vrsta masaže drvenim valjcima  što može imate opuštajuće učinke, ali i pomoći pri limfnoj drenaži i  oblikovanju tijela te tako smanjiti celulit.  Inače se radi o tehnici  koju se smatra da je stara stoljećima i da potječe iz Azije.

  TRETMANI ZA MRŠAVLJENJE

  APARATIVNI TRETMANI ZA MRŠAVLJENJE

  Elektrostimulacija 30-45-60 min. – trbuh, noge, stražnjica, leđa, ruke, grudi

  Radiofrekvencija – trbuh- noge- stražnjica- leđa- ruke-grudi

  TRETMANI ZA MRŠAVLJENJE – RADIOFREKVENCIJA

  Razgradnja masnoće i celulita
  Učinak učvršćivanja
  Opuštanje mišića i uklanjanje stresa
  Razgradnja visceralne masnoće

  TRETMANI ZA MRŠAVLJENJE limfna drenaža

  Limfna drenaža pomaže u uklanjanju oteklina i sprečava probleme uzrokovane lošim limfnim i cirkulatornim sustavom.Impulsi prolaze do živčanih završetaka stimuliraju mišićna vlakna koja nježno odgovore, prebacivanjem pritiska duž limfnih tokova, pomaže u procesima čišćenja tijela. Glavni učinci na tijelo i lice su: prevencija oteklina, mikrocirkulacija, poboljšanje i smanjenje zagušivanja žila ispod kože, poboljšanje otpornosti, poboljšanje priljeva cirkulacije i tonus kože, regeneraciju, detoksifikaciju i oksigenaciju tkiva.

  TRETMANI ZA MRŠAVLJENJE Elektrostimulacija

  Je jedan od najsvestranijih i modernih uređaja za poboljšanje estetike lica i tijela. Posjeduje posebne module s programima za mršavljenje, limfnu drenažu, učvršćivanje i jačanje mišića tijela. Tijekom 45 minuta tretmana, mišići obavljaju jednak rad kao 3 sata aktivnog vježbanja na fitnesu ili u teretani.

  Tretmani za mršavljenje

  Fina tehnologija koja omogućuje brzo tjelesno mršavljenje, oblikovanje skladne figure i smanjenje celulita. Vježbanje mišića aktivira metabolizam sagorijeva ugljikohidrate i aktivira lipolizu – lipociti se otapaju. To omogućava uklanjanje viška tekućine i otpadnih tvari te se potiče proces samo liječenja. Toksini se eliminiraju kroz mokraću.

  Tretmani za učvršćivanje i protiv celulita

  Tretman intenzivne izometričke vježbe koje oblikuju tijelo i jača mišiće. Razlika između ovog tretmana i tradicionalnih elektrostimulatora je da se vrši zagrijavanje svakog mišića pojedinačno te vježbanje mišića istovremeno, imitirajući redovitu fizičku aktivnost. Tretman poboljšava cirkulaciju i oksigenaciju tkiva što ubrzava staničnu obnovu i čisti kožu koja postaje sjajna,zaglađenija i zdravija. Tretman može se koristiti na bilo kojim mišićima koji su oslabili (npr. nakon poroda) što daje izvrsne rezultate u slučaju kad je došlo do pada tonusa na grudima, bedrima, stražnjici, trbuhu i rukama.

  NAŠA  PREPORUKA

  Kombiniranje RUČNIH I APARATIVNIH tretmana ovisi o tipu i stanju celulita
  Preporuka je da se rade tretmani svaki drugi dan 6 +1 gratis ili 12+ 3 gratis , 7 ili 15-tak tretmana u kuri a održavanje 1x tjedno.