TRETMANI LICA

Naše je lice najzamjetljiviji dio našeg tijela. Stanje i izgled kože lica ključni je pokazatelj našeg cjelokupnog zdravlja, a također igra značajnu ulogu u našem samopouzdanju. Problemi s kožom lica i znakovi starenja veoma su vidljivi na licu i mogu izazvati značajnu neugodnost i utjecati na samopouzdanje.

ELEMIS TRETMANI LICA

ELEMIS TRETMANI LICA

ELEMIS TRETMANI LICA – Elemis je vodeći luksuzni Britanski spa, Wellness i kozmetički brend favoriziran od 6.5 milliun klijenata godišnje. Uspješna kombinacija prirodno aktivnih sastojaka i cutting-edge tehnologije je omogućila Elemisu da donese na tržište jedne od najinfluentnijih anti – aging proizvoda i profesionalnih spa tretmana na tržište Wellness i kozmetike.

Elemis tretmani bilo gdje u svijetu da ih radite garantiraju fenomenalne rezultate u njezi kože lica i tijela te anti aging terapiji. Vodeći svojim višestruko nagrađivanim proizvodima u anti-aging terapiji i njezi kože, Elemis formulacije su dizajnirane da dinamično tretiraju kožu sa snažnim rezultatima. Specijalno dizajnirana veza između prirodnih sastojaka i cutting-edge tehnologije dozvoljava Elemisu da stvori multi-aktivne formule koje osiguravaju maksimalnu terapeutsku aktivnost. Razvijen prvenstveno za profesionalne tretmane jamči dubinu i pouzdanost u svakom proizvodu osiguravajući da smanji utjecaj stresa na kožu, stil života kojim živite kroz kombinaciju njegom kod kuće i profesionalnim tretman u salonu.

Srce svakog proizvoda se nalazi u Elemis jedinstvenom terapeutskom meni-u. Ti tretmani su temeljni zidovi Elemis životnog koncepta te su stvoreni da poštuju kompleksnu fiziologiju kože i svih struktura lica i tijela. Nudeći specijalno iskustvo, jedinstvene masažne tehnike, i izrazito moćne boosting tretmane lica, kombinirane s najmoćnijim aktivnim sastojcima , osiguravajući tako maksimalno dramatične i vidljive rezultate moguće.

“Defined by nature led by science”- ELEMIS

ELEMIS TRETMANI LICA

ELEMIS TRETMANI LICA

ELEMIS je rođen, iz želje i vizije da se spoji snaga prirode, znanosti, tehnologije i aromaterapije. Da se ekstrahira dinamičnost aktivnih sastojaka te da naprave najveću kvalitetu aktivnih supstanci. Tako tvoreći kozmetičku liniju koja transformira profesionalnu njegu kože lica i tijela u kozmetičkoj industriji.

PREKO 25 GODINA MUDROSTI

ELEMIS FILOZOFIJA

VAŠA koža, tijelo i wellness leži u srcu ELEMIS.
Hoćemo reći da ELEMIS uzima snagu prirode, i znanosti da bi stvorili ground-breaking formule koje stvarno mogu napraviti transformaciju na vašoj koži. Osobno savjetovanje u njezi kože upotpunjuje svaki dolazak kod Elemis terapeuta. Izrazito senzibilan osjećaj na koži isprobajte već danas, uronite u izrazito iskustvo te uživajte u rezultatima tretmana koji su stvarni i trajni.
PERSONALIZIRANO SAVJETOVANJE ZA NJEGU KOŽE (KOD KUĆE)
ELEMIS snažno vjeruje da dijalogom o vašem načinu života, navikama i željama možemo napraviti najbolju analizu te tako vas savjetovati koji tretmani i proizvodi za kućnu njegu su baš po vašoj mjeri. Kompletno razumijevanje vaših navika kombinirano s FACE MAPING tehnologijom znače da Elemis može ispuniti sve vaše potrebe za kućnom njegom te pratiti hektičan način života kojim živimo svaki dan.
NATURALLY SOURCED – IZVOR IZ PRIRODE
ELEMISOVA srž leži u zemaljskim resursima, moćni morski i biljni aktivni sastojci s aromaterapijom tvore bazu svih njihovih proizvoda. Elemis etički koristi izvore, i ekstrahira, izvlači i pojačava nevjerojatna prirodna svojstva svih biljaka kroz tehnologiju. ELEMIS je mjesto di znanost i tehnologija aktivnih sastojaka se susreću sa znanosti i tehnologijom našeg najvećeg organa a to je koža.
VOĐENI ZNANOSTI
ELEMIS se pokreće obećanjem, kojim su se obavezali da stvaraju visoko kvalitetnu kozmetiku i formule, koje razvijaju inovativnom znanosti i tehologijom. Konstantno žele stvarati ‘next generation’ kozmetiku koju kombiniraju s revolucionarnom znanosti kože koristeći ground-breaking tehnologije da pojačaju zemljine prirodne resurse.
RESULTS DRIVEN – vode se rezultatima
ELEMIS ima jedinstven pogled zahvaljujući ‘playground of development’. Svi ELEMIS proizvodi su testirani ELEMIS Master i Elite terapeutima te se feed back šalje u Laboratori . Takav ciklus može potrajati i do 3 godine dok svaki proizvod ne bude radio ono što profesionalci od njega hoće , ostvarujući stvarni rezultat. I zato ELEMIS je u mogućnosti dostaviti pionirska rješenja i tretmane lica i tijela.

ELEMIS TRETMANI LICA

SKIN SPECIFIC ELEMIS TRETMANI LICA

Savršen kao tretman za upoznavanje s Elemisom, kao tretman održavanja kože lica, rezultati u minimalnom vremenu (30 ili 60 min. ) su zagarantirani.
Koristi tretmana Poboljšava teksturu kože i tonira je, Vraća hidrataciju i ispunjava kožu vlagom, Dubinski čisti, liječi i obnavlja, Pomaže eliminirati površinske nepravilnosti, Pomaže smanjiti stres i puni stanice kože kisikom

Trajanje tretmana:
Skin Specifics tretman: 30 min ili 60 min
Preporuka : 1 tretman svaka 2 tjedna.
Fruit Active Glow – vratite sjaj bezizražajnoj i beživotnoj koži lica. Idealan tretman za za sve one koji nemaju redovitu njegu lica, za pušače i osobe koje jako puno vremena provode u zatvorenim prostorima. Koža je dubinski očišćena i stimulirana specijalnom zapadnjačkom masažnom tehnikom koja potiče moćno „punjenje“ kože, ovaj tretman lica ponovno će vratiti sjaj umornoj, bezizražajnoj i beživotnoj koži.

Na kupnju paketa od 6 tretmana 1 tretman vam darujemo gratis

30 min ili 60 minutani tretman Vama na izbor 🙂
Exotic Moisture Dew – Boostajte kožu lica idealno za suhu, osjetljivu kuperoznu, dermatoznu i dehidriranu kožu.
Za kožu koju je potrebno hidratizirati koristimo specijalne preparate te specijalnu masažu koja će vratiti vašoj koži svu vlagu koja joj je prijeko potrebna.
Na kupnju paketa od 6 tretmana 1 tretman vam darujemo gratis
30 min ili 60 minutani tretman Vama na izbor 🙂


Herbal Lavender Repair – savršeno balansiranje žlijezda lojnica i površinske masnoće (sjaja na koži) – tretman za kombiniranu ili masnu kožu stariju ili mladenačku. Ovaj savršen tretman za obnovu ravnoteže kože, pomaže izliječiti i oporaviti masnu, problematičnu i tijesnu kožu. Dubinsko čišćenje koje izvlači nečistoće pomoći će vam riješiti se suvišnog sjaja, suziti će pore te spriječiti prištiće.
Na kupnju paketa od 6 tretmana 1 tretman vam darujemo gratis
30 min ili 60 minutani tretman Vama na izbor 🙂

ELEMIS TRETMANI LICA

SKIN SOLUTION ELEMIS TRETMANI LICA
Modern Skin Facial – Dizajnirano za kožu izazvanu modernim načinom življenja. Tretman puni kožu antioksidansima punih mineralima i vitaminima. Ovaj tretman NJEGE pomaže koži ukloniti štetne toksine, regenerirati stanice kože i rebalansirati sebum da bi rezultat bio novi i ljepsi izgled kože lica. Rezultat: Koža je obogaćena i očiščena od slobodnih radikala, napunjena vitaminima , mineralima te maksimalno obnovljena.
Koristi tretmana
Uklanja štetne toksine, Podiže razine minerala, Regenerira stanice kože, Balansira razine sebuma, Smanjuje rozaceu, Potiče sjaj, Umiruje i zaglađuje, Dubinski hidratizira
Trajanje tretmana je cca 60 minuta
Učestalost: 1 treatman svaka 2 tjedna. Slijed od 6 je naša topla preporuka.
Oxygen tretman lica za umirivanje kože – pravi umirijući raj za osjetljivu kožu, kožu s dermatitisom ili kuperozom
Nježne tehnike masaže u kombinaciji sa anti- upalnim aktivnim sastojcima i obnavljajućom Japanese Silk proteinskom maskom pomaže izbalansirati osjetljivu, krhku i nježnu kožu. Umanjuje crvenilo i pruža trenutnu ugodu za kožu izloženu stresu.
Koristi tretmana Dubinski osvježava, Obnavlja vlagu, Maksimizira regeneraciju stanica, Pruža zaštitu od štetnih slobodnih radikala, Dramatično poboljšava teksturu i tonus kože, Detoksicira, liječi i posvjetljuje kožu, Dovodi kisik u stanice kože, Pomaže sintezu kolagena, Pomaže definirati konture oka, Detoksicira, liječi i posvjetljuje kožu oko očiju, Pomaže povećati obnovu stanica kože oko očiju
Učestalost: 1 treatman svaka 2 tjedna. Slijed od 6 tretmana je naša topla preporuka.
S.O.S. Puryfing Facial – za masnu, problematičnu, začepljenu i tijesnu kožu
Ovaj moćan tretman čišćenja lica i područja oko očiju pomaže apsorbirati višak sebuma, te regulirati i balansirati funkcije kože, dok u isto vrijeme smanjuje ožiljke i upalne procese. Masažne tehnike čišćenja kombinirane s jedinstvenom Japanese Sulphur proteinskom maskom obogaćenom Vita-C Booster serumom pomažu umiriti iritiranu kožu i balansirati masne pore.
Koristi tretmana Dubinski čisti, Obnavlja vlagu, Maksimizira regeneraciju stanica, Pruža zaštitu od štetnih slobodnih radikala, Dramatično poboljšava teksturu i tonus kože, Detoksicira, liječi i posvjetljuje kožu, Dovodi kisik u stanice kože, Pomaže sintezu kolagena, Pomaže usporiti tok ulja, Pomaže definirati konture oka, Detoksicira, liječi i posvjetljuje kožu oko očiju, Pomaže povećati obnovu stanica kože oko očiju
Učestalost: 1 tretman svaka 2 tjedna. Preporučen je slijed od 6 tretmana.
Anti-Ageing Eye Treatman 30 min. – bori se protiv vremenskih linijca oko oćiju (bora)
Probudite umorne oći i kožu oko oćiju nahranite, posvijetlite i energizirajte pomoću ovog instant tretmana za najosjetljivije područije na našem licu. Umanjuje tamne kolutove oko očiju, smanjuje naotečenost , drenira i posvjetljuje, trenutno izgledajte mlađe obnovljeno i probuđeno. Idealno kao dodatak svakom tretmanu lica.
Učestalost: 1 tretman svaka 2 tjedna. Preporučen je slijed od 6
White Brightening tretman lica – Uljepšava i posvjetljuje. Vraća i poboljšava. Postizanje perfekcije kože. Ovaj visoko efikasan tretman posvjetljivanja vidljivo osvjetljava ten ostavljajući ga još više prirodnim i jasnim. Svjetlo, precizni pokreti delikatnim slojem dokazano posvjetljuju aktivne tvari na koži i sustavno potiču ispiranje melanina dok se vidljiva beživotnost kože smanjuje s vremenom. Ovaj tretman ciljano odgovara individualnim potrebama kože, pomaže smanjiti staračke pjege, promjenu boje i vratiti sjaj kože i teksture na licu, vratu, dekoltea, ramenima i rukama. Ostavlja ten osvjetljen i vidno pomlađen i rafiniran. Učestalost: 1 tretman svaka 2 tjedna.
Koristi tretmana Posvjetljuje i osvjetljava ten, Ostavlja kožu s blistavim sjajem, Pomaže smanjiti pojavu staračkih pjega, promjena boje i nepravilne pigmentacije, Smanjuje vidljivu beživotnost koja se razvija tijekom vremena, Pomaže smanjiti masni sjaj i vidljive pore, Super-hidratizira i omekšava kožu, Tretira lice, vrat, dekolte, ramena i ruke
Učestalost: 1 tretman svaka 2 tjedna. Preporučen je slijed od 6

ELEMIS TRETMANI LICA

ADVANCED ANTI AGING ELEMIS TRETMANI LICA
Visible Brilliance Facial – borite se portiv starenja stresa i znakova starenja – za stariju suhu i dehidriranu kožu, kožu pod utjecajem stresa i usporene funkcije kože. Kombinirajući mikro-cirkularnu tehniku masaže lica s dvofaznom maskom ovaj anti-ageing tretman za lice i oči trenutno zaglađuje, pumpa, regenrira kožu te smanjuje pojavu tamnih krugova ispod očiju. Hidratacija i elastičnost se drastično povećava već nakon prvog tretmana a rezultat je zaglađenija, oblikovanijia i osvježena koža lica.
Klinički dokazano: Vlažnost razine kože dokazano se povećava za 61% a elastičnost za 40% nakon samo jednog tretmana.
Specijalna mikro-krvožilna tehnika masaže kombinirana sa snažnim, znanstveno dokazanim formulama Cellular Recovery i Amino Active maske koje pomažu u zaglađivanju i strukturiranju kože te vraćanju sjaja kože.
Koristi tretmana Opušta kožu koja je pod utjecajem stresa, Vraća pH kože, Vraća vlažnost koži i hrani je, Pruža maksimalnu regeneraciju stanicama, Pruža zaštitu od štetnih slobodnih radikala, Detoksicira, liječi i posvjetljuje kožu lica i očiju
Dovodi kisik u stanice kože, Pomaže definirati konture oko očiju, Pomaže povećati obnovu stanica kože oko očiju
Učestalost: 1 tretman svaka 2 tjedna. Preporučen je slijed od 6 – 8 tretmana
Tri-Enzyme Resurfacing Facial – Ogulite godine tri enzimima – za glađu i obnovljenu kožu – za kožu sa ožiljcima od akni te za neujednačen ton kože
Znanstveno dokazana obnova i zaglađenost kože nakon samo jednog tretmana – koža se obnovlja do 75% i do 32% je povećana zaglađenost kože, ovaj pionirski tretman sadrži 3 enzimsli serum koji targetira fine linije i bore, površinske oziljke, neujednačen ton kože, i crvenilo. Koža ostaje nevjerojatno čista, glatka i blistava, te je obnovljena razina ujednačenosti i jasnoće tena.
Tri-Enzyme Resurfacing tretman nudi terapiju mikro oklopljenim enzimima, bez presedana najbolje ikad viđene rezultate postignute samo jednim tretmanom lica. Preciznost raslojavanja tri ciljana enzima stimulira i ubrzava prirodni piling kože. Ova napredna tehnika za obnovu kože sigurno i efektno uklanja zadebljani sloj epiderme.
Koristi tretmana Smanjenje hidrataciskih finih linija i bora, preventivni anti ageing tretman, Stimulira regeneraciju stanica kože, Smanjuje pigmentaciju i ožiljke od akni, Dubinski čisti, umiruje upalne procese kože
Učestalost: 1 tretman svaka 2 tjedna. Preporučen je slijed od 6 tretmana.
Tretman lica ne može se izvoditi na koži koja je preosjetljiva, crvena, „zapaljena“, s aknama i rosaceom.Tretman lica može se izvoditi nakon mikrodermoabrazije i glikolnog tretmana, ali morate ostaviti interval od barem 1 tjedna razmaka.Izbjegavati područje oko očiju kada aplicirate Tri-Enzyme proizvode za kućnu njegu . Izbjegavajte korištenje saune i jacuzzija za vrijeme trajanja ovog tretmana. Ne sunčajte se i ne koristite solarij za vrijeme i nakon ovog tretmana.
Pro-Collagen Quartz Lift Facial – za linije i bore , doživite najbolje od znanstvene terapije za kožu. Napredni anti-ageing tretman lica, znanstveno dokazano da smanjuje bore za 94% i poboljšava čvrstoću kože za 57% nakon samo jednog tretmana. Ovaj anti-ageing tretman za lice i oči pomaže zaštiti od znakova starenja, smanjujući pojavu finih linija i bora na licu i restrukturirajući konturu očiju. Posebne tehnike lifting masaže u kombinaciji s Elemis anti-ageing proizvodima pomažu tretmanu da postigne maksimalnu učinkovitost.
Koristi tretmana Podržava stanične strukture i jača epidermu, Pomaže u poboljšanju stanične aktivnosti, Koža je podignutija i čvršća, Fine linije i bore vidljivo se smanjuju, Pomaže sintezi kolagena, Maksimizira regeneraciju stanica kože, Obnavlja vlagu, Pruža zaštitu protiv štetnih slobodnih radikala, Detoksicira, liječi i posvjetljuje kožu, Pomaže definirati konture oka, Detoksicira, liječi i posvjetljuje konture oko oka
Učestalost: 1 tretman svaka 2 tjedna. Preporučen je slijed od 6 – 8 tretmana