TRETMANI TIJELA

Na žalost, suvremeni čovjek živi u nekom stanju somatske amnezije. Ne pamti, a često i ne prima poruke što mu ih šalje vlastito tijelo. Posljedice su ozljede, bolest i prerana smrt.Tijelo nam uvijek “javlja” što mu nedostaje, ali je na nama da to prepoznamo.

ELEMIS TRETMANI TIJELA

ELEMIS TRETMANI TIJELA

ELEMIS TRETMANI TIJELA – Elemis je vodeći luksuzni Britanski spa, Wellness i kozmetički brend favoriziran od 6.5 milliun klijenata godišnje. Uspješna kombinacija prirodno aktivnih sastojaka i cutting-edge tehnologije je omogućila Elemisu da donese na tržište jedne od najinfluentnijih anti – aging proizvoda i profesionalnih spa tretmana na tržište Wellness i kozmetike. Elemis tretmani bilo gdje u svijetu da ih radite garantiraju fenomenalne rezultate u njezi kože lica i tijela te anti aging terapiji. Vodeći svojim višestruko nagrađivanim proizvodima u anti-aging terapiji i njezi kože, Elemis formulacije su dizajnirane da dinamično tretiraju kožu sa snažnim rezultatima. Specijalno dizajnirana veza između prirodnih sastojaka i cutting-edge tehnologije dozvoljava Elemisu da stvori multi-aktivne formule koje osiguravaju maksimalnu terapeutsku aktivnost. Razvijen prvenstveno za profesionalne tretmane jamči dubinu i pouzdanost u svakom proizvodu osiguravajući da smanji utjecaj stresa na kožu, stil života kojim živite kroz kombinaciju njegom kod kuće i profesionalnim tretman u salonu. Srce svakog proizvoda se nalazi u Elemis jedinstvenom terapeutskom meni-u. Ti tretmani su temeljni zidovi Elemis životnog koncepta te su stvoreni da poštuju kompleksnu fiziologiju kože i svih struktura lica i tijela. Nudeći specijalno iskustvo, jedinstvene masažne tehnike, i izrazito moćne boosting tretmane lica, kombinirane s najmoćnijim aktivnim sastojcima , osiguravajući tako maksimalno dramatične i vidljive rezultate moguće.

“Defined by nature led by science”- ELEMIS

ELEMIS TRETMANI TIJELA

ELEMIS Deep Tissue Muscle Massage
Tretman fokusiran na opuštanje specifičnog stresa i napetosti mišića; dubinski, ritmični, masažni pritisci cijelom tijelu pružaju snažnu vježbu.
Stress-a-way Deep Tissue Massage – opušta i smiruje
Spirit Reviver Deep Tissue Massage – podiže, detoksicira, vraća polet vašem životu
Muscle Melt Deep Tissue Massage – jednostavno riješava umorne i bolne mišće
Chakra Balancing – dovodi vaše tijelo i emocije u ravnotežu

ELEMIS TRETMANI TIJELA

Exotic Frangiapani Body Wrap
Ovo njegujuće umatanje tijela natapa kožu vlagom, čime se postiže trenutna mekoća i fleksibilnost, aromatični kokos s Tahitija i frangipani cvijet sljubljeni su zajedno kako bi se proizveo Monoi koji se koristi u ovom tretmanu s umatanjem kojeg žene iz Polinezije tradicionalno koriste da bi zaštitile svoju kožu i podarile joj posebnu blistavost, vitalnost i sjaj.
Koristi tretmana:
Njegujuće ulje hrani suhu kožu , Izvrsno za žednu i dehidriranu kožu, Ispunjava izgubljenu vlagu kože, Pospješuje elastičnost kože i njena stanja, Senzualan, aromatičan ritual, Duboka relaksacija

ELEMIS TRETMANI TIJELA
Absolute Spa Ritual or Total Time Out
Od stopala do glave, ovaj tretman prilagođen svakom klijentu posebna je terapija za kožu lica i tijela. Kombinacija jedinstvenog Elemis Advanced ili Skin Solution tretmana lica u kombinaciji sa snažnim efektom Deep Tissue Muscle masaže, za postizanje dramatičnih rezultata.
Koristi tretmana: Nježno detoksicira Poboljšava krvnu i limfnu cirkulaciju Potiče dubinsko opuštanje Balansira nivoe energije

Face and Body Sensation

Doživite poseban Elemis dupli tretman, dizajniran kao doživljaj za cijelo tijelo. Senzacionalna masaža kombinirana s propisanim Advanced Anti- Ageing tretmanom lica. Tretman tijela završava umirujućom masažom vrata i ramena, što uvodi u tretman lica u trajanju 25min.


Vraća energiju Kombinacija Instant Refreshing gela s vrućim kamenjem, hladnoća i vrućina efikasno opuštaju stres i djelove bolnih mišića. Umiruje Dubinska masaža mišića u kombinaciji s propisanim toplim uljima i vrućim kamenjem efikasno umiruje i opušta. Savršena terapija za jednostavno „odlaganje“ stresa i pomoć ukoliko klijen pati od nesanice.
Koristi tretmana: Nježno detoksicira, Poboljšava cirkulaciju u krvi i limfama, Potiče dubinko opuštanje, Izvrsna za napetost i teški spazam mišića, te za glavobolje, Potiče relaksaciju,Uvodi klijenta u potpuno novi nivo dodira i opuštanja.

ELEMIS TRETMANI TIJELA

Aroma Spa Ocean Wrap
Ovaj tretman s morskim algama detoksicira i dubinski čisti tijelo iznutra i izvana. Kombinira najbogatije iz morskih biljaka i algi s aromaterapeutski svojstvima. Topla maska za tijelo od morski algi kombinrana s mješavinom esencijalnih ulja nanosi se na tijelo prije nego što ste umotani u udobnu foliju, te slijedi masaža lica i masaža vlasišta protiv stresa.
Musclease Aroma Spa Ocean Wrap Topla mješavina esencijalnih ulja ružmarina i bora poaže smanjit bol uzrokovanu reumom, artritisom, upalom mišića ili umorom.
Cellutox Aroma Spa Ocean Wrap Mješavina esencijalnih ulja smreke i limuna koja detoksicira, stimulira sustav tijela. Izvrsno za smanjenje celulita i zadržavanje tekućine.
Koristi tretmana: Dubinski detoksicira s dugotrajnim učinkom, Koža ostaje svilenkasto meka i regenerirana, Cellutox za celulit: tekućine i energiju,
Musclease za bol: zglobove i cirkulaciju
Body Sculpting Cellulite and Colon Therapy
Definirajte svoju siluetu sa novim znanstveno dokazanim Elemis Body Sculpting Sistemom; Body Sculpting Lipo-Refining Serumom i Body Sculpting Firming kremom. Zagušenja uzrokovana slabom cirkulacijom, zadržavanjem tekućine i sporim probavnim sustavom mogu uzrokovati celulit, nadutost i nakupljanje toksina. Ovaj tretman radi na najdubljoj razini ispiranja i čišćenja sva tri sistema u tijela. Specijalne masažne tehnike na djelovima bokova i kuka pomažu stimulirati tok krvi i ocijediti tekućinu. Detoksicirajuća maska za tijelo koja se guli od komorača i breze također se nanosi da bi pomogla zagladiti i učvrstiti kožu. Dodatno, čišćenje cijeva kroz masažu abdomena pomaže u detoksikaciji tijela na način da djeluje iznutra prema van.
Klinička istraživanja pokazuju da nakon korištenja Elemis Body Sculpting System u trajanju 28 dana: – 96% žene doživjelo je pozitivne rezultate mršavljenja sa smanjenje do 100mm²* – 92% žena uvidjelo je da se pojava « narančine kore » smanjila za do 6%* *neovisna klinička israživanja 2006
Novi Elemis Body Sculpting System cilja na tvrdoglavi celulit i progibe kože sa 4 efikasne akcije kako bi se postigli vidljivi i brzi rezultati.
Pomaže spriječiti nakupljanje masti Akcija
Pomaže pri razbijanju masnih naslaga Akcija
Stimulira limfnu drenažu Akcija
Zaglađuje, tonira i redefinira konture
Učestalost: 2 tretmana tjedno u periodu od 4 tjedna, 1 tretman mjesečno za održavanje rezultata
Kontra- indikacije: Otvorene posjekline i abrzaije, nedavne opercije (poebno u području abdomena), nedijagnosticirani edemi, ozbiljne opekline od sunca, kronični bolovi u leđima i upale, nedavne frakture i lomovi, poslije poroda (6 tjedana)
Upozorenje Tijekom 2- 3 dana perioda, biti pri oprezu s klijenticama koji koriste intrauterinsku kontracepciju
Koristi tretmana : Stimulira rad crijeva, Potiče probavu i eliminaciju toksina, Poboljšava ton i teksturu kože ,Čisti probavni sustav, Dubinski detoksicira i rasterećuje, Poboljšava krvnu i limfnu cirkulaciju